Hva vi tilbyr

Kundens utfordringer er våre utfordringer.

Headit jobber tett på kunden da vår prosess er rettet mot å lytte og forstå brukerne og deres behov. Vårt mål er å skape verdi sammen med kunden for å utvikle de beste løsningene.

Rådgivning og UX/innsikt

I Headit tror vi på at brukeropplevelser og forståelsen for den totale kundereisen er nøkkelinformasjon, og grunnmuren til god systemstøtte og utvikling av nye løsninger. Våre forretningsutviklere og designere har mange års erfaring, og bred fagtyngde for å kartlegge muligheter og utfordringer, og utvikle løsningsforslag før man begynner å utvikle. Vi har jobbet med store nasjonale kunder over flere år.

Systemutvikling

Utviklerne i Headit er våre eliteutøvere og har bred fagtyngde med kompetanse på hele tjenestestacken, databaser, integrasjonsarbeid, frontend/ webutvikling og mobile løsninger.

Prosjektledelse og rådgivning

Vi har prosjektledere, tjenestedesignere og arkitekter som har lang erfaring med utvikling av it-prosjekter og prosessene rundt.

Test

Både innenfor rådgivning, systemutvikling og UX bruker vi den smidige tankeprosessen og tester så tidlig som mulig. Våre rådgivere, utviklere og designere har lang erfaring med smidig tankegang og har god erfaring med verktøy som scrum, canban, TDD o.l.

Labs er felles arena for alle ansatte i Headit for å skape motivasjon og rom for utvikling og kompetansedeling.

I Labs tester vi blant annet ut ny teknologi og tjenester, samhandler på tvers av kompetanseområder og blir trygge på tjenester vi ønsker å tilby.

For lykkes du, lykkes vi.