Bransjeledende sertifisering i nevrale nettverk

Vår egen ekspert innen fagområdet Data Science, Vegard Ølstad Dalberg, gjennomførte forrige uke Googles sin egne offisielle sertifisering i nevrale nettverk. Ansatte med kontinuerlig fokus på kvalitet bidrar til at vi kan skryte av å ligge langt fremme i feltet innen maskinlæring. 
  
Nevrale nettverk er en type maskinlæring, inspirert av vår egen hjerne, som lærer ved bruk av algoritmer, og på den måten ser kompliserte sammenhenger i data. Det er nettopp denne teknikken som har ført til mange av de store gjennombruddene i teknologi, som stemmegjenkjenning, ansiktsgjenkjenning, og bildegjenkjenning. Teknologi som muliggjør i blant annet Apples «Siri», Google Home, selvkjørende biler, chatbot og FaceId.
Nevrale nettverk er også verdifullt i analyse av big data, der det raskt finner komplekse ikke-lineære forhold uten menneskelig inngripen. 
  
TensorFlow er det mest brukte verktøyet for å bygge nevrale nettverk, og i Headit AS har vi nå en av de 3.000 internasjonale sertifiseringene innen TensorFlow Developer. Prosessen med sertifiseringer betyr mye for vårt satsingsområde Data Science, men det er også en trygghet for våre kunder som kan føle deg trygg på at vi er blant de aller beste og alltid leverer topp kvalitet. 
  
Les og lær mer om Data Science underForslag til andre tjenester / artikler

x