Systemutvikling

Våre dyktige systemutviklere realiserer dine prosjekter.

Våre dyktige systemutviklere realiserer dine prosjekter

Våre utviklere bistår og implementerer deres ønsker og behov i samråd med kunde og/eller våre dyktige UX- og forretningsutviklere. Vi tror på det å jobbe smidig i tverrfaglige team og løse oppgaven inkrementelt. Dette kan være basert på etablerte praksiser eller optimaliserte løsninger for kundens behov og prosesser.  Våre utviklere har lang erfaring med å skape intuitive og effektive brukergrensesnitt.

 
Mange virksomheter har en rekke systemer som må fungere for at man skal kunne produsere tjenester og produkter. 
Det kreves derfor kunnskap om både ny og eldre teknologi for utvikle nye systemer som integrerer de eksisterende. 
Headits utviklere har lang erfaring med databaser og applikasjonsteknologier og kan bistå din virksomhet med kompetanse som vil forenkle og effektivisere arbeidsprosesser.
 
Systemeene leveres inkrementelt, med en smidig utviklingsmetodikk, slik at man tidlig kan skape verdi og man kan få tilbakemelding på det som er levert tidlig.

All nødvendig forretningslogikk blir trygt ivaretatt ved implementasjon av deres backendsystemer. Har dere andre systemer/datakilder dere trenger informasjon fra itegrerer vi dette inn i deres løsning. Våre utviklere har bred erfaring fra ulike bransjer og teknologier som gjør det mulig å bygge alle typer applikasjoner.

Informasjon er gull, vi sørger derfor for å ta vare på dataene på sikker og trygg måte som kan gi økt verdi senere. Spesialisert på ulike databaseteknologier håndterer vi data på en effektiv måte.

Forslag til andre tjenester / artikler

x