System for snøbrøyting lansert akkurat i tide før snøen kom

Før mange var det snøkaos som preget de første timene denne tirsdags morgenen. I Tokvam har de derimot forberedt seg godt og rigget seg for de første tunge snøflakenes ankomst. De har sammen med det Hamar baserte IT-selskapet Headit jobbet sommeren gjennom med å videreutvikle en app og et system som skal gjøre snøbrøytingen enklere. Ildprøven kom raskt. Tokvams nye brøytesystem Easyplan gikk live for bare to dager siden.

 

En innovasjon innen snøbrøyting

Easyplan består av en app for sjåfører og en kontorløsning for å gjøre planlegging, rapportering og fakturering enklere for profesjonelle innen veivedlikehold. Først og fremst skal den hjelpe sjåfører slik at de kan bruke tiden på å brøyte snø der det trengs, når det trengs og med riktig tilpasset lengde på arbeidsdagen.
 

Smart snørydding

For hver gang Easyplan appen er i bruk samles det inn data. På sikt vil man få oversikt over hvilke områder som er måkt og hvor lang tid som er brukt slik at det blir enklere å delegere arbeidsoppgaver i fremtiden. Hindringer på veien vil også bli tilgjengelige for alle sjåfører. Dermed kan sjøfører bruke mer tid på å holde veiene våre frie for snø og mindre tid på planlegging og rapportering.

 

Slik bruker Bergheim Snøservice snøbrøytingappen Easylan

Bergheim Snøservice har over lengre tid benyttet en eldre utgave av Easyplan. 

 

Easyplan er tilgjengelig som abbonementsløsning gjennom Tokvam. Mer informasjon om løsningen og lisensorninger finner du her

 

 

 

Michelle Stefansen


Easyplan skal først og fremst gjøre jobben lettere for alle innen veiarbeid. 

x