Suksess er tre små, men viktige ord; Lytte, forstå og løse. Vi tilbyr et dedikert og samstemt elitelag med god forretnings- og teknologiforståelse.

Historie

Headits historie går tilbake til 2001, da tre modige grundere ville leve sin drøm og visjon. Med høy kompetanse, fokus på kvalitet, stolthet og vilje til å få det til, har selskapet vokst seg til det Headit er i dag. Vi er fortsatt i vekst, fordi vi aldri har gått bort fra grunnoppskriften vår; lytte til kunden, forstå kundens utfordringer og muligheter, og løse dem sammen med kunden.


Headit har i dag 32 ansatte, og vi arbeider tett på kunder lokalt, regionalt, nasjonalt og også utenfor landets grenser. Vi er en aktør som deltar og bidrar i mange nettverk og klynger for å dele kompetanse og erfaring, og ikke minst for å lære.

Hver dag skriver vi videre på historien vår. Vi lærer og feirer sammen.

Vi har hovedkontor i Ottestad, på Kjonerud kompetansesenter og avdelingskontor i NT6 på Gjøvik.

Våre ansatte

Rune Kollstrøm
Daglig leder

Lang og bred erfaring fra mange områder innen IKT og IKT ledelse. Kvalifikasjoner innen IT design, arkitektur, prosjektledelse, agile prosesser, produkt- og systemutvikling. Tidligere vært utvikler/programmerer og DBA. Spesiell erfaring med integrasjon av interne og eksterne datakilder som gjøres tilgjengelig for et stort antall brukere

Sem-T. Fossum
Rådgiver

Bred kompetanse og lang erfaring med roller innenfor prosjektledelse, smidig gjennomføring og arkitektur for ulike løsnings- og forretningsområder. Solid bakgrunn innenfor systemutvikling, programmering, webutvikling, systemarkitektur, brukerinteraksjon, databaseutvikling, prosjektledelse og bruk av Open Source.

Sigmund M. Grønland
Teknisk arkitekt

Solid kompetanse innenfor teknologi, systemarkitektur og rammeverk. Lang erfaring innenfor ulike løsnings- og fagområder. Utøvende roller som teknisk arkitekt, systemutvikler, rådgiver og prosjektleder. Bred kompetanse innenfor full-stack systemutvikling, integrasjoner, Open Source og beslutningsstøtte/BI. Søker alltid å løse kundens forretningsmessige behov ved hjelp av rett teknologi. 

Jan Olav Vestrum
Systemutvikler

Deltakelse i både store og små utviklingsprosjekt siden 1997. Har i denne perioden hatt mange ulike roller med tilhørende ansvar. Blir ekstra motivert av å jobbe i team og brenner for å komme fram til gode løsninger i samarbeid med kunden. Solid erfaring fra mange ulike tjenesteområder og bidrar ofte med rådgivning og teamledelse i tillegg til programmering. God erfaring med funksjonell programmering, mikrotjenester og automatisering av oppgaver.  

Morten Galåsen
Prosjektleder

Open Group sertifisert Master IT arkitekt. Bred erfaring både fra privat- og offentlig sektor gjennom ulike utøvende roller innenfor applikasjonsarkitektur, prosessmodellering, prosjektledelse, informasjonssikkerhet, risikostyring, kvalitetssikring og kvalitetskontroll. God kompetanse innenfor CMMI, ITIL, ISO inklusive rammeverk for prosessmodellering og metodikk. 

Cato Mausethagen
Systemutvikler

Bred teknisk bakgrunn med erfaring fra utvikling av java baserte fagsystemer med bruk av Spring rammeverk. Har god erfaring med SCRUM og har i tillegg bred erfaring innenfor utvikling av frontend- og backendløsninger på ulike brukerflater. Er strukturert og er opptatt av å ivareta kundens interesser. Spisskompetanse innenfor tjenesteområdet for eiendom- og kredittinformasjon. 

Bjørn Tore Wiken
Systemutvikler

Bred erfaring fra utvikling av java baserte applikasjoner med bruk av Spring Framework og åpen kildekode. God kompetanse innenfor systemutvikling, systemintegrasjon, systemdesign/arkitektur og testdrevet utvikling. Har også lang erfaring fra systemintegrasjon innen bank og forsikring, web applikasjoner og utvikling av REST tjenester. 

Mari Ingberg
Systemutvikler

Bred erfaring innen bygging av forretningskritiske fagsystemer både i privat og offentlig sektor. Er godt kjent med konsepter som microservices, Big Data, meldingsbasert arkitektur, REST og Domain Driven Design. Har også kompetanse innen smidig gjennomføring, brukerinteraksjon, brukertesting og dokumentasjo

Steinar Opphus
Systemutvikler

Nyutdannet programvareutvikler fra NTNU Gjøvik, med bakgrunn fra karriere innenfor mediedistribusjon. Kompetanse i Java og frontend-utvikling. Fokus på utvikling av gode løsninger sammen med våre kunder. Nysgjerrig, lærevillig, strukturert og ansvarsbevisst. Brenner spesielt for systemutvikling med fokus på arbeidsmetodikk. 

Jørgen Drevland
Systemutvikler

Fullstack systemutvikler med erfaring fra utvikling av løsninger innen medie- og distribusjonsbransjen. Har vært sentral i å utvikle alle ledd i løsningene, fra backend med database til frontend på web og mobile flater. Ydmyk og behagelig personlighet med de beste evner til å lytte og forstå, for deretter å kunne løse utfordringene på best mulig måte for brukerne. Strukturert og analytisk. Har også erfaring fra spillutvikling og visualisering. 

Lars Johan Nybø
Systemutvikler

Lars Johan en en fullstack utvikler som brenner for gode, effektive og brukervennlige løsninger. Han jobber gjerne smidig, og i tett samarbeid med kunden, for å kunne fremstille den beste løsningen til deres behov. Lars Johan har tidligere jobbet med bl.a. web-løsninger som krever stor brukervennlighet og universell utforming. Han har erfaring som fagassistent fra NTNU og liker å dele kunnskap, bidra til kompetanseheving og et godt arbeidsmiljø.  

Anette Gulbrandsen
Markeds- og administrasjonskonsulent

En kreativ og løsningsorientert person med erfaring innen markedsføring, kommunikasjon og prosjektledelse. Har tidligere jobbet i en liten bedrift og er derfor allsidig og vant til mange forskjellige oppgaver. Har erfaring med utforming av grafisk materiell, og administrering og utvikling av webløsning. Har stor interesse for digitale- og sosiale medier og har jobbet med markedsføring i de forskjellige kanalene. Har også hatt det overordnede ansvaret for all kommunikasjon ut mot kunde. Har både jobbet tett med kunder, og som kunde selv, og har dermed god innsikt i hva man ønsker i et produkt og i et samarbeid. Liker å kunne utvikle sine kreative evner og ideer og evner og ha mange baller i lufta.  

Siren Zeitz Schou Lund
Systemutvikler

.Siren er en fremoverlent systemutvikler med mange års erfaring innen både backend-, frontend- og mobilutvikling og som Scrum Master og Tech Lead. Hun har stor kapasitet til å holde oversikt samtidig som hun fokuserer på å levere funksjonalitet i tide og med høy kvalitet. Hun setter seg dypt inn i kundens fagdomene og har blant annet jobbet innen spillindustrien, skolesektoren, skogbruk, bruksrett på allmenninger, kredittinformasjon med mer. .

Kjetil Andersen
Systemutvikler

Kjetil er en erfaren seniorkonsulent som har jobbet med applikasjonsutvikling siden 1997. Han jobber med hovedvekt på generell utvikling og grensesnitts programmering på Enonic XP og IBM, men har også erfaring fra Microsoft-løsninger basert på ASP og .Net.

Kjetil har bl.a. i 2015 utviklet og levert skreddersydde mobile applikasjoner i energibransjen.

Henning Krogh
Systemutvikler
Henning ønsker å levere gode resultater med høy kvalitet. Har erfaring fra både spill- og mobilutvikling med stor vekt på 3D programmering.
Han er en ansvarsbevisst person med stor arbeidsinnsats, og i tillegg er han en rolig og stille person som liker å ha en strukturert tilnærming til ulike problemer. Han er overbevist om at god kommunikasjon bidrar til gode resultater.
Bjørn Olav Berg
System- og forretningsuvikler

Lang erfaring med systemutvikling og forvaltning av forskjellige løsninger med bruk av både Java basert teknologi og Microsoft .net. Har også erfaring fra prosjektledelse og teknisk prosjektledelse fra forskjellige IT- prosjekter, samt generell ledelse og forretningsutvikling fra næringslivet. Brenner for å komme fram til gode løsninger i tett samarbeid mellom kunde og leverandør og internt i prosjekt- team, der løsningene gir forretningsmessig gevinst.

Sushil Chitrakar
Systemutvikler

Sushil har god erfaring med systemutvikling av Microsoft teknologier, for både små og store kunder. Han har erfaring med utvikling av ERP-systemer, integrering av ulike systemer og kravanalyse av systemet som skal utvikles. Sushil liker å jobbe tett med kunden for å forstå systemet i sin helhet, og kunden sine behov og prioriteringer.

Michelle Stefansen
UX-designer

Solid erfaring med å utarbeide grafikk, animasjoner og interaktive løsningsforslag til tjenester og markedskampanjer. Brenner for å skape relevante og attraktive kundeopplevelser sammen med kunde. Hun tar gjerne rollen som prosessdriver for utarbeiding av design og løsningsbeskrivelser. Ved å kombinere prinsipper fra design thinking, designmetodikk, kreativitet og kundeinnsikt ønsker hun i samarbeid med kunden å forenkle hverdagen og skape varig verdi.

Tor Erik Hagen
Leder salg & forretningsutvikler
Kristin Aamodt
Forretningsutvikler/KAM

Kristin har lang erfaring innen markedsføring, partneransvar, salg og forretningsutvikling.

Hun har jobbet inn mot mange forskjellige bransjer gjennom drøyt 20 år i IT-bransjen. Hennes oppgaver har vært å bistå virksomheter med effektivisering, automatisering og kvalitetssikring av prosesser og dataflyt. Spesiell erfaring innen områder som går på kundens utnyttelse av egne data, samt berike disse med eksterne offentlige data. Kristin trives godt i kreativ dialog med både samarbeidspartnere og kunder, -og sammen med de gjøre om utfordringer i arbeidsprosesser til effektive gode løsninger.

Kenneth Solstad-Haugen
Systemutvikler

Kenneth er tverrfaglig og liker utfordringer. Han jobber strukturert og målrettet, og trives med å  finne gode løsninger og levere kvalitet. Med nysgjerrighet og lyttende innstilling vil han forstå og utfordre sammenhenger i sammensatte system, og utnytter dette til å utvikle gode brukeropplevelser. Teknisk bakgrunn i kombinasjon med erfaring fra team-ledelse danner et godt grunnlag for tett samarbeid i mindre og større grupper. 

Mari Norstad Opsahl
Prosjektleder

Er en kreativ, strukturert og over gjennomsnittlig fremoverlent prosjektleder med høy arbeidskapasitet og bred erfaring fra ulike prosjekter og markeder. Jobber innsiktsbasert og setter alltid kunden i fokus. Har i de senere år jobbet med tjenestedesign og Customer Experience (CX), endringsledelse, digitalisering og lean start up i roller som koordineringsansvarlig, prosjektleder og lagleder. Har tidligere jobbet med produktlanseringer og forretningsutvikling i store nasjonale bedrifter, samt med salg, merkevarebygging og markedsføring i digitale kanaler. Mari strekker seg langt for å være en positiv, inkluderende og lyttende person, som i tillegg til å være selvgående og kunnskapstørst, ser sine kolleger/team slik at man sammen presterer og lykkes på ett høyere nivå enn enkeltpersoner hadde greid alene. Er ikke redd for å ta ansvar og er god på å få folk med på laget.

Andreas Hubred Hagen
Systemutvikler

Andreas er en strukturert og målbevisst systemutvikler med teft for design og gode brukeropplevelser. Han egner seg derfor svært godt til front-end oppgaver. Han jobber helst i tverrfaglige team, og i tett samarbeid med kunden, for å kunne fremstille den beste løsningen til deres behov.

Truls Hjertaas
Systemutvikler

Frontend frelst utvikler med stort fokus på brukervennlighet og ryddig UI. Erfaring med utvikling av mobilapplikasjoner, webapper og systemer. Utover frontend har han stor interesse for integrasjoner og API, og databaseoppbygging.

Jeanette Stangeby
UX-designer
Jeanette er udannet tjenestedesigner ved Westerdals, og har tidligere gått markedsføring og salgsledelse ved Markedshøyskolen. Som tjenestedesigner ønsker hun å fokusere på hva som kan forbedre forbrukerene sin hverdag, samt deres opplevelser ved bruk av ulike tjenester. Det å grave etter informasjon fra forbrukerne om ulike tjenester er spennende, både om resultatet ender i en digitalisert løsning eller en fysisk en.
Martin Holthe Rønningen
Systemutvikler
Joakim Vetle Berg
Systemutvikler
Stian Andrå
HR-leder
Rune Torbjørnsen Leistad
Systemutvikler
Martin Knudsen Sand
Systemutvikler
Sondre Harviken
Lead Data Engineer
Mathias Hodne Simonsen
Systemutvikler
Er du vår nye ansatt?
x