Vi er en av Norges 50 beste arbeidsplasser i 2022!

Under koronaen skjerpet vi for alvor arbeidet med kulturbygging og sosial tilhørighet, og har ikke sett oss tilbake siden. Vi vet at fornøyde ansatte ikke kommer gratis. Derfor er vi svært stolte over å være en av Norges 50 beste arbeidsplasser. I kategorien 20-49 medarbeidere havnet vi på en fantastisk 5.plass! 

 

 

Om kåringen


Årlig publiserer Great Place to Work Institute - Norges Beste Arbeidsplasser. Der undersøker de medarbeidernes opplevelser av arbeidsplassen på tvers av organisasjonen, uavhengig av hvem de er eller hva de gjør. Det gjøres en grundig analyse av alle medarbeidere besvarelser på 60 spørsmål som dekker sentrale forhold på arbeidsplassen.

 • For å bli vurdert måtte bedrifter ha minst 20 ansatte og motta nok respondenter for å oppnå et 95% konfidensnivå med under 5% feilmargin.

 • Kåringene er ikke kun basert på en relativ vurdering i forhold til andre, men også på en absolutt vurdering i forhold til alle norske virksomheter. Dette sikres gjennom representative nasjonale undersøkelser, Nasjonal Tillitsindeks.

 • Great Place to Work kårer så de beste virksomhetene innenfor fire kategorier; flere enn 500 medarbeidere, 200 - 499 medarbeidere, 50 - 199 medarbeidere og 20-49 medarbeidere.

 • Siden 1998 har Great Place to Work undersøkelsen blitt gjennomført internasjonalt. Årlig analyseres data fra over 11 millioner medarbeidere, i over 10.000 virksomheter på fem kontinenter, i 97 land.


   

   

  Dette mener vi er viktig å jobbe videre med for å fortsatt være en god arbeidsplass

 

 • Spennende og relevante arbeidsoppgaver for hver enkelt! Vi er alle forskjellige og ønsker forskjellige ting. Vi streber etter at alle ansatte skal få jobbe og utvikle seg i den retningen de selv ønsker.

 • Fleksibelt arbeidssted og tid. Det er viktig å føle seg hjemme på kontoret, men desto like viktig å få jobbe der man selv trives best, og slik at resten av hverdagen blir best mulig. Om det er fra arbeidsplassen på kontoret, fra hytta eller feriehuset i Spania spiller ingen rolle, så lenge jobben blir gjort.

 • Tilhørighet - Vi skal fortsette å være mye sammen og ha det gøy både i og utenom arbeidstiden.

 • God informasjonsflyt og transparens i beslutninger mellom ledelsen og de ansatte.

 • Tillit og ansvar. Vi ønsker en kultur der hvert enkelt team styrer tiden, oppgavene og progresjonen selv. Uten å måtte rapportere til ledelsen. Vi mener dette bidrar til eierskap, stolthet og bedre kvalitet på jobben som gjøres.

 • Deling på tvers og egenutvikling i faggrupper. Vi skal dra på eventer og lære. Vi skal la oss inspirere av nye metoder, og ha mulighet til å teste de i praksis. Vi skal leke oss med ny teknologi og gjøre morsomme sideprosjekter sammen. Vi streber etter å alltid være best, og det gir oss faglig stolthet.

 

Bli en av oss? Les mer her ->Forslag til andre tjenester / artikler

x