Brøyteappen som gjør hverdagen enklere!

Idéen om en digital app som kunne bidra til enklere snørydding kom først for alvor opp etter en tung vinter for EasyPlan. Lite snø og to permitteringer tvang selskapet til å tenke innover og digitalt, og det har vi fått gleden av å ta del i. Framoverlent nytenking har ført til at verkstedet på Reinsvoll ble leverandør av noe helt nytt, nemlig software.

 

Easyplan

EasyPlan består av en App og en Kontorløsning utviklet for å gjøre planlegging, rapportering og fakturering enklere for profesjonelle innen veirydding og vedlikehold. 

I kontorløsningen kan man sette opp områder som skal ryddes, både veier, fortau og egendefinerte områder som parkeringsplasser. Man kan også samlet alt av fakturagrunnlag som tidsbruk, GPS-spor av sjåførene og registrete hindringer som har ført til avvik.

I appen kan sjåfører få en enkel oversikt over oppgaver og kjørerute. Sjåføren kan selv registrere hindringer med varsel slik at han og andre sjåfører er oppmerksom ved neste veirydding og unngår skader på utstyr.

På denne måten vil tidskrevende registrering av fakturagrunnlag gjøres helt automatisk og feilfritt.

 


 I november 2021 rundet Easyplan hundre millioner kroner i omsetning. Det er en milepel verdt å feire.

Et godt samarbeid gir de beste resultatene

Vi valgte en smidig samarbeidsform der det ble satt opp et utviklingsteam med produkteier fra EasyPlan, prosjektleder, systemutviklere og UX-designer fra Headit som jobbet i sprinter på 3 ukers intervaller. Hver sprint starter med at teamet prioriterer oppgavene som skal løses de neste 3 ukene og estimerer omfanget. Oppgavene defineres og utvikles underveis og testes mot slutten av hver sprint slik at det hver 3 uke kommer nye finslipte funksjoner ut til brukerne. Denne måten å jobbe på eliminerer omfattende kravspesifikasjoner og gjør det mulig å endre kurs underveis.

 

Utviklingen fortsetter

Det er viktig for oss at brukerne skal få en best mulig opplevelse ved bruk av løsningen. Den vil derfor fortsette å oppdateres med nye, nyttige funksjoner basert på innspill fra nye kunder og eksisterende brukere. Enten det er feilrettinger, små forbedringer eller tillegg av helt nye funksjoner.

 

Teknologier

Front end:

  • Angular
  • Material design

Back end:

  • .net
  • Azure

Kartløsning:

  • Mapbox

App:

  • PWA


Framoverlent nytenking har ført til at verkstedet på Reinsvoll ble leverandør av noe helt nytt, nemlig software.

x