Anerkjent sertifisering for effektiv prosjektledelse

Denne uken har to av våre prosjektledere gjennomført og bestått Prince2Agile-sertifisering. Sertifikatet viser at vi kan lede og skreddersy PRINCE2 prosjekter med ett bredt spekter av smidige teknikker og metoder. Fra før innehar Ingvild og Mari også PSM-sertifisering.

 

 

PRINCE2 Agile

PRINCE2 Agile er skreddersydd for innovasjonsrettede bedrifter som ønsker å benytte PRINCE2-metoden, men i tillegg ønsker å innføre eller forbedre smidige utviklingsmetoder i sine prosjekter. Rammeverket gjør at man kan skalere for full kontroll og har ett godt styresett (tid, kostnad, kvalitet, omfang, usikkerhet og gevinst). 
PRINCE2 Agile gir deg det beste fra begge verdener. 


 
PRINCE2

PRINCE2 metoden er internasjonal og kan skreddersys og tilpasses de fleste organisasjoner, bransjer og prosjekter basert på erfaringer fra hele verden. PRINCE2 (Projects in Controlled Enviroments) kommer opprinnelig fra Storbritannia hvor den er utbredt i både offentlig og privat sektor. Metoden består av en rekke prosesser, temaer og prinsipper hvor det finnes en tydelig struktur for ansvar, delegering, myndighet og kommunikasjon.  
 
 
Les mer om Prosjektstøtte under Forslag til andre tjenester / artikler

x