Systemarkitekter med bransjeledende sertifisering

Betegnelser som IT-arkitekt eller systemarkitekt er ingen beskyttet tittel. Som kunde i Headit kan du imidlertid være trygg på at våre arkitekter ikke bare har lang og bred erfaring fra IT-bransjen, de er også sertifisert av den internasjonale organisasjonen for teknologiarkitekter, IASA.

IT-arkitektur handler om å utforme og dokumentere strategier som bidrar til at kunden når sine forretningsmessige mål. Det vil for det første si at arkitekten må ha en god forståelse av kunden som bedrift. Det krever god forretningsforståelse, godt innblikk i hva som er virksomhetens oppdrag, evne til å sette seg inn i hvilke oppgaver de ulike medarbeidere i bedriften har og hva slags kvalifikasjoner de sitter på.

 

Sørge for at systemene snakker sammen

For det andre er systemarkitekten den nøkkelpersonen som skal sørge at for du får «ett system» å forholde deg til. Det betyr at tilpassede programmer, skytjenester og skreddersydde applikasjoner som vi selv utvikler, må spille på lag og snakke sammen. Derfor må en systemarkitekt ha gode kunnskaper om de ulike funksjonene som forretningsutvikling, interaksjonsdesign, systemutvikling, og prosjektledelse, for å kunne se alt i sammenheng.

 

IASA-sertifisering

Headits IASA-sertifiserte systemarkitekter er blant bransjens ledende på sitt felt. IASA, har 70.000 medlemmer over hele verden, mens kun 3.000 av disse har IASAs sertifisering. Seks av de jobber i Headit.

Prosessen med sertifisering betyr mye for våre systemarkitekter, men det er også en trygghet for deg som kunde som kan føle deg trygg på at våre systemarkitekter er blant de aller beste.x