Karriere i Headit

 

Lead Data Engineer

Er du på utkikk etter større utfordringer og vil lede vår satsning innen dataplattform?

I Headit jobber vi tett med kjernevirksomheten til kundene våre slik at vi kan gjøre en forskjell så de vi jobber med lykkes. Dette gjør at vi, sammen med kunde, kan skape gode løsninger og løse utfordringer som er kritisk viktig for kundens forretning. Vi ser et stadig økende behov for å samordne, integrere og foredle data for våre kunder, bidra til å styrke deres evne til å bli mer datadrevne. For å lykkes med fremtidens utfordringer ønsker vi derfor å utvide familien med en lead data engineer. I denne rollen vil du ha et strategisk og operativt ansvar for å realisere vår satsning på å utvikle dataplattformer.

 

Hva vi kan gi deg:

Vi ønsker å gi deg mandat og tillit til å påvirke denne satsningen, utvikle behovet og spesialiseringen, samt ha en tydelig stemme i utviklingen sammen med kundene våre. Du vil være lead på området, og komme med innspill til kompetansebehov og utviklingen av et tjenesteteam for området. Samtidig vil du også kunne benytte deg av den interne kompetansen vi allerede har, og bistå i å utvikle kompetansen i selskapet.

Du vil bli en del av et team med dedikerte og engasjerte mennesker som sammen skaper et kompetent og tverrfaglig miljø. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe tett på, og sammen med, mange ulike kunder og bransjer. Vi har stor fokus på teamfølelsen, slik at du alltid skal ha noen å sparre og dele utfordringer med. 

Selv om vi ønsker å ha aktivitet på kontoret, betyr det ikke så mye hvor du bor. Vi praktiserer fleksible løsninger for samhandling og legger til rette for at du kan bo «hvor som helst». Det viktigste er at kulturen og samholdet fungerer. For å støtte oppunder fellesskapet har vi også et aktivt miljø utenfor jobb, med mye sosial aktivitet og bedriftsidrettslag.

 

Beskrivelse av rollen:

Vi ønsker noen som har erfaring med å utvikle dataplattformer, og som evner å identifisere kundebehov i relasjon til dette. Du skal også kunne involvere og bruke bredden i den kompetansen som finnes, både internt og hos kunden. Rollen vil være sentral i kundearbeidet for å kartlegge, hente og sammenstille data med det formål å kunne gjøre kunden mer datadreven, og dermed evne å gjøre bedre beslutninger.

Oppsummering av ansvarsområde:

·       Bygge data pipeline 

·       Identifisere og benytte rett arkitektur og teknologi for ulike bruksområder 

·       Forberede data for analyse og operasjonell bruk som understøtter alle prosesser i en virksomhet 

·       Dokumentere forretningsdata definisjoner og regler 

·       Lage konseptuelle, logiske og fysiske datamodeller 

·       Faglig og operativ utvikling av tjenesteområdet 

 

Egenskaper vi setter pris på:

Vi tror at rett person kommer med en god forretningsforståelse, og evner å systematisere og bidra til å trekke slutninger ut av komplekst datagrunnlag. Vi tror også at det er fordelaktig med gode lederegenskaper for å lede satsningen, og at du trives i prosjektlederrollen. Som konsulent vil det også være viktig at du har gode kommunikasjonsferdigheter og en nysgjerrig tilnærming, for å kunne utfordre kunde og sette deg inn i deres problemstilling.
Utover dette kunne vi ønsket oss at du har/kan:

·       Generelt god data og databasekompetanse 

·       Relevant utdanning fra høyskolenivå 

·       Vise til relevant arbeidserfaring og erfaring med å bygge ulike typer dataplattformer  

·       Integrasjonskompetanse 

·       ETL-verktøy 

·       Datamodellering   

 

Er du nysgjerrig på å høre mer om Headit, og tenker dette kan være en god match?

Ta gjerne kontakt med Sigmund på tlf 412 17 444, eller Rune på tlf 982 04 840 for en uforpliktende prat om muligheter og fremtiden, eller send CV og søknad til post@headit.no innen 11.06.2022.

 

 

 

Systemutvikler 

Vil du jobbe med alt fra forretningsutvikling til programkoding i Headit? 

Vi i Headit ønsker å legge til rette for at alle våre ansatte har de mulighetene de måtte ønske seg, og har masse spennende som skjer fremover. Derfor har vi nettopp ansatt to nye talenter, og er nå på utkikk etter flere systemutviklere med god erfaring, forretningsforståelse og som enkelt setter seg inn i våre kunders verdikjede og utfordringer. Hos oss vil du være en av familien, og et viktig navn når vi skal fortsette vår utvikling fremover!

 

Hva vi kan gi deg:

Vi er 31 dedikerte og engasjerte mennesker som sammen skaper et kompetent og tverrfaglig miljø. Kultur og samhold er viktige elementer for oss, og vi ønsker å involvere de ansatte slik at alle føler eierskap til sitt arbeid. Vi har som ambisjon å skape en arbeidsplass som ser viktigheten i personlig og faglig utvikling, og har blitt Great Place To Work-sertifisert for tredje året på rad. Videre har vi dedikert minimum 100 timer i året hvor du som ansatt kan få den utviklingen du ønsker deg.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe tett på, og sammen med, mange ulike kunder og bransjer. Vi har stort fokus på teamfølelsen, slik at du alltid skal ha noen å sparre og dele utfordringer med. En uke kan du jobbe i team på prosjekt ute hos kunden og tett på deres kjernevirksomhet, mens andre uker vil du være på kontoret og kan sparre med flere ivrige kollegaer.

Selv om vi ønsker å ha aktivitet på kontoret, betyr det ikke så mye hvor du bor. Vi praktiserer fleksible løsninger for samhandling og legger til rette for at du kan bo «hvor som helst». Det viktigste er at kulturen og samholdet fungerer. For å støtte oppunder fellesskapet har vi også et aktivt miljø utenfor jobb, med mye sosial aktivitet og bedriftsidrettslag. 

Fun fact: Vi har hovedkontor på Hamar, men er som sagt fleksible på hvor du bor og hvor du jobber ifra. Vi har for eksempel en ansatt som jobber 50% i Hamar og 50% fra sitt kontor i Sveits!

Hva vi ønsker at du tilfører oss:

For å komplimentere de allerede faglig dyktige menneskene vi har, og for å spisse oss mot nye spennende oppdrag, ønsker vi at du har relevant utdannelse og arbeidserfaring. Vi er mer åpne for rett person som kan passe inn i familien, enn at vi er låst til en spesiell type kompetansesett. Samtidig kan følgende kompetanseområder være spennende:

  • Java, Kotlin, .NET Core, Python, eller tilsvarende
  • Frontend-teknologier som Angular, React og Vue
  •  Skyleverandører som Kubernetes og Docker
  • Databaseteknologier
  • SQL, NoSQL, kø-baserte lagringsteknologier
  • Kontinuerlig leveranse (CI/CD)
  • Smidig utvikling

  

Er du nysgjerrig på å høre mer om Headit, og ser på deg selv som en senior, så kan vi ta en uforpliktende prat om muligheter og fremtiden. Det skader aldri å bli bedre kjent med nye mennesker og snakke om fag og spennende arbeidshverdager.

Ring gjerne Rune Kollstrøm på tlf 982 04 840 eller Stian Andrå på tlf 991 54 810, eller send oss en mail for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!x